ColoniaNatura Kft.12430095-2-18
+36-70-591-7072+36-20-961-3642SITKE
Hírlevél
Név
E-mail

Megbízható szállás

Rólunk mondták

Kriszti (Zala megye)

"...fantasztikus a környezet, itt tényleg ki tudtunk kapcsolni... olyan jókat beszélgettünk...és ez a stílus, jövünk még"

Gervalits család (Budapest)

"...a wifi hiányzott, mikor megérkeztünk, még az első este is, másnap már belefeledkeztünk a parkba, az apartman különleges hangulata megfogott mindannyiunkat, köszönjük..."

K.L. (Veszprém)

"...nem hittük, hogy van olyan szállás, ami élőben jobb, mint a képeken, Önöknél tapasztaltuk ez elsőként...a kandalló külön jó pont, kicsit kevés a pakolós rész..."

Horváthék (Tatabánya)

"...friss levegő, nyugalom, természet... valóban különleges pihenés... köszönjük"

Maximus (Pécs)

"...a TV nevelési célzattal nincs, ez tetszik... de az unokáknak a gladiátorkodás tetszett a legjobban,... jókat kirándultunk a környék dombjain...nem is volt gond az alvással, és tényleg nem kerestük a TV-t..."

Hana (Šternberk, CZ)

Dear Szabolcs, thank You and Your family for a beautiful holiday place. Our children were excited! I have to recommend you to others!

----------------------

Vážení, doporučuji zvolit toto nádherné ubytování pro rodiny s dětmi. Obrovské pískoviště, houpačky, plac pro hraní, ranní snídaně na terase nebo naopak topení v krbu, když je zima (zažili jsme a každý den nám přivezli nové dřevo na topení - stačí dvě polínka na \"trenírkovou teplotu\", která dlouho vydrží). Vybavená kuchyňka, příjemný soukromý domeček, okolí je tiché. Neznám lepší apartmány. Velmi chválím a doporučuji, byli jsme tam letos po 4 a určitě se ještě vrátíme :)