ColoniaNatura Kft.12430095-2-18
+36-70-591-7072+36-20-961-3642SITKE
Jupiter apartman Colonia Natura Apartman Park
Jupiter apartman
Juno apartman Colonia Natura Apartman Park
Juno apartman
Vulcanus apartman Colonia Natura Apartman Park
Vulcanus apartman
Minerva apartman Colonia Natura Apartman Park
Minerva apartman
A park Colonia Natura Apartman Park
A park
Gladiatorium egyedi program és játszótér Család, kutya, barát
Gladiatorium egyedi program és játszótér
Templom Sitke
Templom
Sárvári Nádasdy vár Sárvár
Sárvári Nádasdy vár
VulkánSág
Programok
Colonia Natura Apartman ParkCsalád, kutya, barátSitkeSárvárVulkánSágProgramok
Jupiter apartman
Jupiter apartman
Jupiter a római mitológia főistene. A parkban legelöl található apartman róla kapta nevét. Szenior vendégeink körében különösen népszerű, mivel a park bejáratához legközelebbi apartman. Régies hangulata, csak tovább fokozza a falusi turizmus egyedi élmény világát.
Juno apartman
Juno apartman
Juno, Jupiter a római mitológia főisten felesége. Az apartman az ő nevét viseli, nem véletlenül. Remek hely pihenni, kikapcsolódni egy-egy családi kirándulás során. A födémszerkezet kialakítása, és a sok természetes anyag, barátságos hangulatot teremt. A család ideális választása lehet, érdemes mielőbb ajánlatunkat kérni, nehogy lekéssen róla!
Vulcanus apartman
Vulcanus apartman
Vulcanus, Jupiter és Juno istenségek gyermeke, a tűz és a vulkánok istene. Mint ilyen, a legtüzesebb szállás névadója apartman parkunkban. Itt elvonulhat a világ zajától kedvesével, s a romantikus hangulat már a szállás küszöbén átlépve magával ragadja az embert.
Minerva apartman
Minerva apartman
Minerva, Jupiter istenség gyermeke, s bizony a gyermekesek kedvence is egyben. Az apartman ideális választás Sárvár környéki, családi üdülés, pihenés alkalmával. A szállás a zárt, kétezer négyzetméternyi park mélyén, a játszótérhez legközelebb fekszik.

Colonia Natura Apartman park

Kedves Látogató!

Üdvözöljük a falusi turizmus egyedi világában. Ön most jár legközelebb a Sárvár Gyógy és Wellness Fürdő vidéki élmény varázsához. Az apartman park a Fürdő -höz legközelebbi szállás, mely a vidék hangulatát, a hamisítatlan természet közeli kikapcsolódás lehetőségét nyújtja. A Vulkánság nyugati kapujaként, az itt találkozó két világ (természet és nyugalom, valamint a wellness és gyógy fürdő) élményeiből meríthet egyszerre apartman parkunkban.

De miben más egy apartaman?

Épület vagy épületrész, mely többnyire a turisztikában szálláshelyi funkciót tölt be. Lehet egy légterű, de több lakó helységet is tartalmazhat. Sajátossága, hogy megtalálhatóak benne a mindazon funkciók, mint egy lakóházban, vagy lakásban. Ezek a következők: konyha/főzésre és étkezésre alkalmas rész, fürdőszoba, közösségi helység és háló helység. Méretük különböző a garzon lakásoktól, egészen a száz négyzetmétert meghaladó luxus apartmanokig terjedhet. Közkedvelt szállásforma a családosok és azok körében, akik kevésbé szeretik a kötöttségeket, és szeretnek a maguk ura lenni. Kiegészítő szolgáltatásokat is képesek nyújtani, akár étkezés, akár infokommunikáció és egyéb területeken. Számos fajtája létezik csoportosításuk és minősítésük korántsem egységes. Talán a legsokszínűbb szállás típus, mind stílusában, mind kialakításában és kínált szolgáltatások tekintetében. A kistelepüléseken különösen elterjedt és népszerű.

Kapcsolódó képekApartman és természet

Mindennapi mondák, régmúlt mesék

Kalandra fel, Sárvár és Vulkánság ölelésében ezernyi rejtély, kaland és látnivaló vár! Megannyi élmény kifogyhatatlan tárháza egész évben! Írd meg nekünk, oszd meg velünk milyen volt a kaland amit átéltél, mi volt a rejtély aminek utána jártál, vagy éppen mi az a látnivaló amit még mi sem derítettünk fel, és Te már hallottál róla?